ΚΑΠΑ-ΤΕΧΝΙΚΗ

Η τεχνική εταιρεία ΚΑΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 2011 από τους Καραστέργιο Βασίλη και Πάλλα Μαίρη. Η εταιρία εδρεύει στην πόλη των Τρικάλων και δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Βασίλης Καραστέργιος, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2002, δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνικών έργων έκτοτε, σημειώνοντας μια εξαιρετική πορεία στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Το 2013 απέκτησε την ιδιότητα του Ενεργειακού Επιθεωρητή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και από τότε έχει διεξάγει πολυάριθμες ενεργειακές επιθεωρήσεις τόσο σε κτίρια κατοικιών όσο και σε κτίρια άλλων χρήσεων. Παράλληλα, ανήκει στο μητρώο των Ελεγκτών Δόμησης του Σώματος Επιθεώρησης Δόμησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας από το 2012.

Από το 2011 συνεργάζεται με την διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Μαίρη Πάλλα και ξεκινούν την κοινή τους επαγγελματική πορεία. Η Μαίρη Πάλλα είναι, επίσης, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2002 και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Από το 2002 ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, δημιουργώντας μια αξιοσημείωτη πορεία στον τομέα των τεχνικών έργων. Το 2012 έγινε μέλος του μητρώου των Ελεγκτών Δόμησης του Σώματος Επιθεώρησης Δόμησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σήμερα η ΚΑΠΑ ΤΕΧΝΙΚΗ διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, αποτελούμενο από μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων (τοπογράφους, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους) που συμπληρώνεται από έμπειρα συνεργεία και αξιόπιστους προμηθευτές. Αναλαμβάνει οποιαδήποτε μελέτη αφορά σε κτιριακά έργα, καθώς επίσης και την υλοποίησή της, με κύριο στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων προϊόντων-υπηρεσιών και την επίτευξη του βέλτιστου συνδυασμού ποιότητας-κόστους.

Οι Αρχές μας

Προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών
Επιστημονική αρτιότητα και εμπειρία
Ποιοτική εκτέλεση των έργων
Άμεση παράδοση των έργων με το “κλειδί στο χέρι”
Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες
Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό
Επιχειρηματική ευρηματικότητα

Αξιόπιστα

Στόχος μας, η ειλικρινής προσέγγιση της άριστης ποιότητας της κατασκευής και της εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών καθώς και η απόλυτη συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Κύριο μας μέλημα είναι ο πρωτοποριακός και λειτουργικός σχεδιασμός των έργων στο στάδιο της μελέτης και η άριστη εφαρμογή των μελετών στο στάδιο της κατασκευής.

Υπεύθυνα

Για την εταιρεία μας, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η αρχή. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, τις αγωνίες σας, τις επιθυμίες σας και τις ιδιαιτερότητές σας, σας προτείνουμε λύσεις βάσει αυτών και συζητάμε μαζί σας για αυτές έτσι ώστε να επιτύχουμε το καταλληλότερο για εσάς αποτέλεσμα. Στοχεύουμε σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και επενδύουμε σε αυτές.

Άμεσα

Ο χρόνος είναι ο άλλος παράγοντας τον οποίο λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη και υπάρχει τρόπος να τον εκμεταλλευτούμε κατάλληλα. Προσπαθούμε να καταναλώσουμε το μικρότερο χρονικό διάστημα για την άρτια ολοκλήρωση μιας μελέτης και της υλοποίησης της. Κάθε μας έργο ακολουθεί χρονοδιάγραμμα, γεγονός που βοηθάει στον καλύτερο προγραμματισμό από την πλευρά του πελάτη μας.